Selecteer de taal

Interessant 

 
 De verborgen Geschiedenis van het menselijk ras

Klaus Dona : The Hidden History of the Human Race (March 2017)

Voor de Piramide kijk naar 1.22.30

 

Consciousness of Water. DR MASARU EMOTO

Bewustzijn. Wij bestaan 80-70-60-45 % uit water. Naar gelang je leeftijd.

Masaru Emoto was geboren in Yokohama, Japan in juli 1943 en een afgestudeerde van de afdeling Yokohama Gemeentelijke Universiteit van Humanities and Sciences met een focus op internationale betrekkingen.

Hij deed uitgebreid onderzoek over het water rond de planeet niet zozeer als een wetenschappelijk onderzoeker, maar meer vanuit het perspectief van een origineel denker. Uiteindelijk realiseerde hij zich dat het in de bevroren kristal vorm het water ons haar ware aard liet zien. Hij heeft wereldwijd bekendheid opgedaan door zijn baanbrekend onderzoek en ontdekking dat het water diep verbonden is met onze individuele en collectieve bewustzijn.

AURA DR KOROTKOV

 

Een Russische wetenschapper probeert mensen te overtuigen dat zij de wereld kunnen veranderen door simpelweg hun eigen energie te gebruiken. Hij beweert dat het denken op een bepaalde manier een positief of negatief effect kan hebben op de omgeving. "Wij ontwikkelen het idee dat ons bewustzijn een deel is van de materiële wereld en dat wij met onze bewustzijn direct onze wereld kunnen beinnvloeden," zei Dr Konstantin Korotkov, een hoogleraar natuurkunde aan de St. Petersburg State Technical University. Om ons begrip te overbruggen van de onzichtbare wereld van energie, worden wetenschappelijke experimenten uitgevoerd met behulp van een techniek genaamd bioelectrophotography. De veronderstelling is dat we voortdurend energie uitzenden. Bioelectrophotography heeft tot doel deze energievelden vast te leggen gezien als een licht rond het lichaam - of wat sommige mensen  je aura noemen.

 

2016 Water Conference. Presentation by Dr. Konstantin Korotkov 

 

 

Wetenschap van het meten van energievelden:
Revolutionaire instrumenten om energievelden
van mens en natuur te onthullen

 

Jiddu Krisnamurti : meditatie en de heilige gedachte 

Jiddu Krishnamurti (11 mei 1895 - 17 februari 1986) was een Indiase schrijver en spreker over filosofische en spirituele onderwerpen. Zijn onderwerp omvatte: psychologische revolutie, de aard van de geest, meditatie, menselijke relaties, en het bewerkstelligen van positieve verandering in de samenleving. Hij benadrukte voortdurend de noodzaak van een revolutie in de psyche van ieder mens en benadrukte dat een dergelijke revolutie niet kan worden teweeggebracht door een externe entiteit, religieus, politiek of sociaal.  Ego bij talent zie 37:50

 

Jiddu Krisnamurti : 

J. Krishnamurti - San Diego 1974 - Gesprek 6 - De aard en totale uitroeiing van angst

J. Krishnamurti - San Diego 1974 - Gesprek 6 - De aard en totale uitroeiing van angst Samenvatting: V: Kan de geest vrij zijn van angst? Fysieke angsten en psychologische angsten zijn met elkaar verbonden. Er zijn zowel bewuste als onbewuste angsten. De raciale angsten, de angsten die de samenleving me heeft geleerd, de angsten die de familie heeft opgelegd, al die kruipende, lelijke, brutale dingen die verborgen zijn, hoe kunnen ze allemaal op natuurlijke wijze naar boven komen en worden blootgesteld zodat de geest ze volledig ziet? Wat is het antwoord op dit feit van angst, dat van generatie op generatie wordt overgedragen? Is er een manier om met angst om te gaan, niet de takken maar de wortel ervan? Wat is angst achter de woorden, de beschrijvingen, de verklaringen?

 

 Aphabet - Officiële Trailer

98% van alle kinderen wordt hoogbegaafd geboren. Na scholing is dat nog maar 2%... Is het moderne onderwijssysteem echt de beste manier om te leren? Directeur van WE FEED THE WORLD Erwin Wagenhofer benadert het onderwerp onderwijs veel breder en ingrijpender dan gewoonlijk het geval is. Vrijwel alle discussies over onderwijs beperken zich tot het beschouwen van vormen van competitief onderwijs, waarin prestatie boven alles wordt gevierd. Wagenhofer daarentegen streeft de gedachtestructuren hierachter na: wat we leren vormt onze kennisvoorraad, maar het is hoe we leren dat onze manier van denken vormt.#Alfabet 

The Quantum Activist : Amit Goswami - Movie Trailer

In de kwantumfysica zijn objecten geen bepaalde dingen, objecten zijn mogelijkheden. Mogelijkheden van wat? Mogelijkheden van het bewustzijn om uit te kiezen. En GOD waarover wij praten op het gebied van de wetenschap die altijd analyseert, de dingen terug brengen tot andere dingen, dat dit hele ding GOD zou zijn Hoe kunnen we ooit

praten over GOD in wetenschappelijke termen, laat staan proberen om wetenschappelijk bewijs voor God te vinden. Dit is een zeer goede vraag. Wij zijn letterlijk er in geslaagd om hele generaties van kinderen te trainen met het idee dat alles materie is. Deze evolutionaire stap is volledig waarneembaar zelfs voor de simpele overlevingskansen van de mens op deze planeet. Er is zeker wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van GOD. En dan mijn vraag aan u, dus wat gaat u eraan doen? Nu u kunt het God noemen als u wilt, u hoeft hier niet aan, het is objectief (afstandelijk, onbevangen, onbevooroordeeld, onpartijdig). Het is objectief en het is wetenschappelijk.

Delta 0 Herz

Delta Brain Waves: 0 Hz tot 4 Hz
Delta-hersengolvenoscilleren tussen 0 Hz en 4 Hz (cycli per seconde) en worden beschouwd als de langzaamste hersengolven die mensen kunnen produceren. Ze worden meestal geproduceerd tijdens de diepe stadia van de slaap (fase 3 en fase 4) en zijn betrokken bij het reguleren van onbewuste lichaamsprocessen zoals hartslagregulatie, nierfunctie en spijsverteringsfunctie.

Er wordt gedacht dat het het lichaam helpt met genezing en er wordt gedacht dat het verschillende hormonen vrijgeeft, waaronder menselijk groeihormoon (HGH) op verschillende frequenties. Er zijn veel voordelen verbonden aan het hebben van een optimale deltagolffunctie. Deze omvatten: het krijgen van een betere nachtrust, het stimuleren van het functioneren van het immuunsysteem, evenals verhoogde empathie.

Deltagolven worden meestal gegenereerd in de rechterhersenhelft en zijn gekoppeld aan onze onbewuste en onbewuste processen. Jongere kinderen hebben de neiging om meer delta-activiteit te hebben en naarmate we ouder worden, wordt delta-activiteit steeds schaarser - zelfs tijdens de slaap. Terwijl je in een deltastaat van functioneren bent, heb je geen bewust bewustzijn.